Hoe betaal ik mijn bestelling?

U kunt op onze website op meerdere manieren betalen:

 

VEILIG BETALEN

 

Online betalen

Online betalen met iDEAL (Nederland), Bancontact/Mistercash (Belgie) of de handmatige overschrijving (Bankoverschrijving).

Bij betaling met iDEAL of Bancontact/Mistercash hoeft u alleen uw eigen bank te selecteren en kunt u vervolgens via de vertrouwde bankomgeving de betaling doen.

De betaling is door ons direct zichtbaar, dus geen vertraging bij de bank.

 

Bankoverschrijving

Als u kiest voor Bankoverschrijving (handmatig overschrijven) ontvangt u per e-mail de benodigde informatie betreffende het bedrag en de betalingsgegevens. U kunt dan zelf kiezen op welke manier u het geld overschrijft. Deze manier van betalen kan wel tot enkele dagen vertraging opleveren.

Alle betalingen worden gedaan aan de firma ICEPAY. U betaalt dus niet rechtstreeks aan ons maar aan onze 'Payment Service Provider'.

 

Schrik niet!

Op uw rekeningafschrift staat dus ICEPAY BV of ICEPAY/Stiching Escrow ICEPAY als begunstigde!

ICEPAY maakt het als Payment Service Provider mogelijk voor webwinkeliers om diverse online betaalmethodes, zoals iDEAL en Mistercash, aan te bieden in hun webshop. Zo kunt u als consument binnen de webshop van uw online betalingen binnen een gebruiksvriendelijke en veilige betaalomgeving verrichten. ICEPAY is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

Kijk op de website van ICEPAY voor meer informatie over online betalingen via ICEPAY.

 

Contant betalen

Indien u uw bestelling op komt halen, kunt u ook contant betalen.
LET OP: Dit betreft dus bij AFHAAL van de goederen (niet rembours).
LET OP: Wij hebben geen Pin automaat.

 

VEILIG VERZENDEN

 

Betaal- en leveringsprocedure

Omdat wij elkaar (nog) niet kennen, hanteren wij alvorens produkten te versturen standaard de volgende procedure:

 

Betaling van uw bestelling

U doet de betaling d.m.v. de door u gewenste betaalmethode. Normaal gesproken bestaat dit bedrag uit het door u bestelde product + BTW + eventuele verzendkosten per DPD.

 

Verzending producten

Zodra onze webshop van de PaymentProvider een melding krijgt van een geslaagde betaling, ontvangen wij uw bestelling in onze mailbox en verzenden wij de door u bestelde producten.


U krijgt van ons een emailbericht waarin wij u van de ontvangst van betaling en verzending op de hoogte stellen. Normaal gesproken heeft u de bestelling dan de volgende dag in huis.

 

Inhoud postpakket

In het postpakket treft u, naast uw bestelling, een pakbon aan en de reeds door u betaalde factuur.

 

Wij hopen op uw begrip voor onze handelswijze.

Auto poetsen en polijsten met Peek Polish om vlekken te verwijderen van de auto Velgen van de fiets oppoetsen en polijsten met Peek Polish laat ze weer blinken als nieuw Golfclubs oppoetsen met Peek laat de vlekken en doffe plekken verdwijnen Poets en polijst de RVS gootsteen op met Peek en deze blinkt weer als nieuw! Poets chromen uitlaten en RVS onderdelen van de motor met Peek Polish om het te laten blinken!

CONTACT

Vragen over ons polijstmiddel Peek Polish of over de webshop? Neem contact met ons op:

E-mail:
Klik hier voor ons emailadres

Bezoekadres:
Mercuriusweg 2a
3113 AR SCHIEDAM