Poetshandschoenen (Maat M, L of XL)

Nitril Wegwerphandschoenen. Blauwe Wegwerp Handschoenen - Nitrile poetshandschoenen - Poedervrije handschoenen - Latexvrij handschoenen. Houd je handen schoon tijdens het poetsen en polijsten met poetshandschoenen. Doos 100 wegwerphandschoenen.
Uw maat poetshandschoenen:
Kies hierboven uw maat handschoenen
 Nitril Wegwerphandschoenen,Rubberen Handschoenen om te poetsen100 Nitril Wegwerphandschoenen om te poetsen
Prijs incl. BTW:19,18 €
Prijs excl. BTW: 15,85 €
BTW bedrag: 3,33 €
Kies uw maat

 

Poetshandschoenen

Doos met 100 wegwerphandschoenen

Blauwe Nitril handschoenen - Poeder vrij & Latex vrij- Nitril (Nitrile) Wegwerp Handschoenen

Houd je handen schoon tijdens het poetsen en polijsten met deze Nitril wegwerphandschoenen. Trouwens... het heten wegwerphandschoenen, maar uiteraard kan je ze gewoon meerdere keren gebruiken. Bewaar ze tot je volgende poetswerk. Keer ze binnenste buiten zodat niets anders vies wordt, of bewaar ze in een zakje. Gooi ze pas weg als ze kapot zijn gegaan door herhaaldelijk gebruik, dat is milieubewust en beterg voor je portemonnee.

Nitril handschoenen hebben een goed tastgevoel en zijn conform de hygiëne voorschriften en maatregelen.

De poetshandschoenen rekken prima mee en zijn zowel links als rechts draagbaar. 

 

Handen schoonhouden tijdens het poetsen. 

Tijdens het poetsen en polijsten van metaal met een polijstmiddel geeft dat meestal zwart af. Het poetsen en polijsten van bijvoorbeeld van Koper, RVS of Aluminium geeft vaak zwart af. Het is daarom slim om hulpmiddelen bij de hand te hebben waardoor je geen vieze vingers krijgt. Of wat dacht je van zwart van het poetsmiddel onder je nagels? Na het poetswerk ben je snel klaar: je bent geen tijd kwijt aan uitgebreid handen schrobben om weer iets anders te gaan doen!


Rubberen poetshandschoenen

Zonder handschoenen poetsen en polijsten krijg je geheid zwarte handen. Je handen goed wassen met zeep zal het zwarte vuil wel weer laten verdwijnen, maar soms moet je even goed schrobben. Makkelijker en sneller is het dragen van handschoenen, na het poetsen en polijsten ben je snel klaar: Handschoenen uit en klaar. Schoonschrobben van de handen niet nodig, daarom is het raadzaam handschoenen te dragen bij het poetsen met en polijstmiddel.Poetskwast Schuimkwast


Poetsen met een poetskwast: geen vieze handen 

Andere tip om schone handen te houden tijdens het poetsen en polijsten: gebruik een poetskwast om te poetsen. Dat is een spons op een steel. Handig om schone handen te houden en om hoekjes, gaatjes, smalle welvingen zoals van velgen te kunnen poetsen en polijsten.

 

Sterke Wegwerphandschoenen Herbruikbaar

Deze wegwerphandschoenen zijn van Nitril. Nitril is een sterker materiaal dan andere wegwerphandschoenen, zoals latex, natuur rubber of vinyl en hebben daardoor een langere levensduur. Je kunt deze handschoenen dus meerdere malen gebruiken.

Niet snel scheurende huishoud handschoenen

Nitrile handschoenen scheuren niet zo snel bij het aantrekken dan andere soorten wegwerphandschoenen.

Deze poetshandschoenen zijn wegwerphandschoenen, maar uiteraard zijn de handschoenen herbruikbaar tot ze stuk gaan.

Zekerheid wanneer de handschoenen scheuren

Nitrile handschoenen scheuren als er een gaatje in komt, dat is juist een prettige eigenschap: zo weet je zeker dat de handschoenen die je draagt wel of niet vloeistofdicht zijn. Scheuren ze, dan weet je meteen dat ze aan vervanging toe zijn.

 

Professionele handschoenen

Nitrile handschoenen voor poetswerkzaamheden

Nitril Rubberen handschoenen zijn voor vele (schoonmaak)werkzaamheden in en om het huis inzetbaar: poetsen met poetspasta, maar ook ramen zemen.

Deze blauwe wegwerphandschoenen worden ook door professionals gebruikt: door professionele schoonmakers, door monteurs in de werkplaats bij het sleutelen aan de auto of brommer, door medische zorgverleners, en meer.

Monteurs dragen Nitrile handschoenen

Om de handen te beschermen worden Nitril wegwerphandschoenen door monteurs gedragen in garages. Nitril handschoenen zijn in bepaalde mate ook hittebestendig, en daarom geschikt voor een automonteur. Monteurs dragen niet alleen Nitrile handschoenen om schone handen te houden, de handschoenen van Nitril zijn kortstondig hittebestendig waardoor ze geen gevaar vormen wanneer bijvoorbeeld een motor nog niet voldoende afgekoeld is.

Schilders dragen Nitrile handschoenen

Ook door schilders worden Nitrile handschoenen gebruikt om de handen te beschermen tegen verf en vuil. Na het werken handschoenen uit en klaar, geen gebruik van chemicaliën om de handen weer schoon te maken.  Zo worden Nitril handschoenen ook gedragen door mensen die met chemische stoffen werken omdat Nitril goed bestand is tegen de meeste chemicaliën.

 

Wat is Nitril?

Deze handschoenen zijn van Nitril, Nitril is een synthetisch rubber.

Latexvrije handschoenen

Nitril handschoenen zijn latexvrije handschoenen. De karaktereigenschappen van Nitril handschoenen lijken veel op die van de latex handschoenen, daarom zijn Nitrile handschoenen een goede optie voor mensen met latex-allergie.

Nitril handschoenen geven minder zwetende handen dan Latex handschoenen.

Elastische handschoenen

Nitril is elastisch en goed rekbaar, daarom hebben deze handschoenen altijd een prima pasvorm omdat het Nitril gemakkelijk naar de hand vormt. Bovendien zijn Nitril handschoenen makkelijk om aan te trekken.

Een ander voordeel van elastische handschoenen die nauw op de hand aansluiten is dat de contact gevoeligheid, ook wel vingergevoeligheid genoemd, hoog is. Dat werkt wel zo prettig!

Poedervrije handschoenen

Nitril handschoenen zijn poedervrij, dus ongepoederd.

Ongepoederde handschoenen kan soms een vereiste zijn in verband met allergie.

 

Kies je maat handschoenen

De handschoenen zijn verkrijgbaar in 3 maten: M (08), L (09) en XL (10).

Maak je keuze voor jouw maat handschoenen in het pull-down menu boven.

Verpakking: 100 rubberen handschoenen in een dispenserdoos.

TIP: Welke maat handschoenen kiezen?

Kies de maat van rubberen handschoenen niet te groot. Als een rubberen handschoen te groot zit, werkt dat meestal niet prettig. Een nauwsluitende handschoen werkt als een second skin, met een nauwsluitende handschoen heb je de beste grip en het beste gevoel. Bij een nauw sluitende handschoen merk je zo min mogelijk van het dragen van een handschoen.

De juiste maat handschoen opmeten

Wist je dat je de maat handschoenen kunt opmeten door de handpalm van links naar rechts op te meten? In het algemeen meet je op die manier de door jou benodigde maat handschoen op. Het aantal centimeters geeft de maat van de handschoen aan.

 

CONTACT

Vragen over ons polijstmiddel Peek Polish of over de webshop? Neem contact met ons op:

E-mail:
Klik hier voor ons emailadres

Bezoekadres:
Mercuriusweg 2a
3113 AR SCHIEDAM